Voorwaarden en informatie


Webwinkel

De artikelen die wij aanbieden via de webwinkel zijn altijd uit voorraad leverbaar. Wij maken gebruik van de diensten van TNT post. Singels verzenden wij per briefpost voor de reguliere tarieven. Mochten de kosten meer zijn als een standaardpakket dan kunt u dit zelf aangeven bij uw bestelling.

 

Alles wordt direct na ontvangst van uw betaling verzonden. Mocht er iets mis zijn met uw bestelling, dan horen wij dit graag binnen 14 dagen middels een bericht via uw account of een e-mail die u kunt richten aan info@jukeboxsingels.nl. We sturen dan bij je volgende bestelling een vervangend artikel of zorgen voor een financiële compensatie.


Betalingen

Betaling ALTIJD onder vermelding van het BESTELNUMMER naar :

 

ABN AMRO 60.10.48.059

T.a.v. Van der Linden

Woonplaats: Ulvenhout

Voor buitenlandse overboekingen:

IBAN: NL81ABNA0601048059

BIC: ABNANL2A


Verzending

Alle bestellingen worden via TNT Post verzonden. We maken gebruik van Track & Trace en kunnen je zending dus altijd traceren. Voor aansprakelijkheid etc. volgen wij de voorwaarden van TNT Post. jukeboxsingels.nl is niet aansprakeljk voor directe of indirecte schade die voortvloeit uit het niet, niet tijdig of onjuist leveren van artikelen. Als wij een fout maken, dan wordt maximaal het aankoopbedrag vergoed of we zorgen voor een vervangend produkt. Transportschade kunt u eventueel verhalen op TNT post.


Garantie

Wij streven altijd naar 100% tevredenheid. Als u niet tevreden bent, dan kunt u dit binnen 14 werkdagen de artikelen retourneren. Mits onbeschadigd en in de verzonden staat. U krijgt dan je betaling terug. Retour verzendkosten zijn voor eigen rekening! Je mag de artikelen natuurlijk ook persoonlijk terugbrengen. Je krijgt de betaling dan contant terug of je kunt een ander artikelen uitzoeken in de webwinkel.